Articles by tag "topside"

Page

Sort By:

Set Descending Direction
  1. 162. Support: Command Center not working (Intial Installation). There are several reasons why the Command Command is not working, or the display does not light up. - Check to make sure the 6-pin plug is connected to the controller. And make sure there is power being supplied to the spa. NOTE: Our Topside Command Center does not require the flat pin ...
  2. 313. Support: The Electronic Topside Keypad is smaller than the original topside hole cut-out. If the original topside panel has a larger hole cut out, you'll need to add an adaptor plate. We have one that measures 8.5" x 3.5" for $25. Go to this link to see the cover plate: http://www.spaguts.com/Product.aspx?ID=87
  3. 405. Support: Topside installation for the CS-Series and M-Series Electronic Spa Controllers TOPSIDE INSTALLATION FOR THE CS-SERIES AND M-SERIES CONTROLLERS: NOTE: An installation manual with wiring diagram are provided with our spa controller kit purchase. Please refer to it, and/or follow the instructions below for topside only purchases. 1) If there is an existing topside hole ...
  4. 467. Support: Balboa topside displays “OH//HH” Balboa topside displays "OH" or "HH” *One of the Water Temp Sensors has detected 110°F (43.3°C) for the incoming Water Temperature and Spa Functions are Disabled. System will Auto Reset when Water Temp is below 108°F (42.2°C). Check for Extended Pump Operation or High Ambient ...
  5. 430. Moisture inside Command Center temp display. Regarding the Command Center having moisture in the temperature display, please check the following: 1) If the topside label was not sealed (put on) properly you can have moisture under the label. Make sure the sticky label is sealed properly. Remove the label to see if moisture is under the ...
  6. 517. Support: Balboa topside displaying (SnA or Sa) The Sensor Connected to the "Sens.A" Connector on the System Board may have failed and Spa Functions are Disabled. Check and Test Sensor A, Cable, and Connector for Damage, Connection, and Operation. Check the following: 1. Make sure Both Temperature Sensors are Properly Mounted at the ...
  7. 521. Support: Balboa topside displays OH or OHS Balboa topside displays “OH" or "OHS” *One of the Water Temp Sensors has detected 110°F (43.3°C) for the incoming Water Temperature and Spa Functions are Disabled. System will Auto Reset when Water Temp is below 108°F (42.2°C). Check for Extended Pump Operation or High Ambient ...
  8. 518. Support: Balboa topside displaying (Snb or Sb) The Sensor Connected to the "Sens.B" Connector on the System Board may have failed and Spa Functions are Disabled. Check and Test Sensor B, Cable, and Connector for Damage, Connection, and Operation. Check the following: 1. Make sure Both Temperature Sensors are Properly Mounted at the ...
  9. 520. Support: Balboa topside displaying Dry or Dr The (Dr or Dry) Fault has occurred 3 times in a row without a successful Heating Cycle and Spa Functions are Disabled. There is Not enough Water in the Heater to Start it. After the Problem has been Resolved, you Must Press Any Button to Reset and Restart Heater Start Up. Check for Water Level, ...
  10. 526. Support: Balboa topside displaying ---F The Actual Water Temperature is "Unknown". Priming Mode has been Exited and the Pump has Not yet run for 1 or 2 Minutes (depending on Model) to Sample Actual Water Temperature. With the Heat Related Pump Running, wait at Least 2 Minutes for the Correct Actual Water Temperature to be Displayed.
Page

Sort By:

Set Descending Direction
Contact Us